Вінницька мерія віддала усі безконкуретні “покрівельні” замовлення серпня одній фірмі
10.09.2022   //   109 Переглядів

Департамент житлового господарства Вінницької міської ради віддав ТОВ “Теплоенергетична компанія” три з чотирьох серпневих замовлень на капітальні ремонти покрівель житлових будинків. Усі закупівлі проводили за спрощеною процедурою. На три тендери крім згаданої компанії ніхто не прийшов.

Таким чином “Теплоенергетична компанія” підписала контракти на ремонтні роботи за адресами  вул. О. Антонова, 40, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 10 та вул. Короленка, 40. Загальна вартість замовлень – 3,51 мільйона гривень. За умовами договорів роботи підрядник має почати протягом двох робочих днів з моменту отримання від замовника відповідного повідомлення, та завершити протягом 30 календарних днів.

Варто зауважити, що єдиний тендер, на який окрім ТОВ “Теплоенергетична компанія” прийшли інші учасники, фірма програла. Ця закупівля була аналогічна попереднім трьом та передбачала капремонт покрівлі житлового будинку за адресою вул. Архітектора Артинова, 39. Незважаючи на те, що документи тендерну документацію для цих торгів ТОВ “Теплоенергетична компанія” завантажувала в один день зі ще одним тендером – 24 серпня, представники компанії чомусь завантажили різні пакети документів. Зокрема мова йде про довідку про виконання аналогічних робіт, в яких для замовлення по Архітектора Артинова “теплоенергетики” вказали аналогічними роботи з термомодернізації Палацу дітей та юнацтва, а не ремонти покрівель, як робили до цього. Неправильно були обраховані й показники загальновиробничих витрат, з якими у “Теплоенергетичної компанії” проблем раніше не було. У підсумку цей договір було підписано із вінницьким ФОПом Вадимом Миронцем.

Що ж до ТОВ “Теплоенергетична компанія” то його засновниками є підприємці Сергій Савенко та Володимир Бучко. Останній є доволі активним, однак безуспішним учасником політичних процесів області. В 2002-му та 2010-му роках він балотувався до Вінницької обласної ради. Першого разу самостійно, а от вдруге від Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. В 2015-му році Володим Бучко спробував свої сили в перегонах за крісло міського голови Хмільника, однак набрав найменше голосів серед конкурентів. За інформацією аналітичного порталу YouControl в 2018-му році підприємець задонатив 145 тис грн все тій же “Батьківщині”, однак на початку 2019-го отримав гроші назад, як “помилково внесені”.  

Залиште відповідь