Пошкоджену негодою покрівлю ліцею “екстренно”, але до кінця року відремонтують за 8 мільйонів
27.08.2022   //   117 Переглядів

Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради 25 серпня оголосив переговорну процедуру закупівлі робіт із відновлення покрівлі Зіньківського ліцею. Інформація про це міститься у системі “Прозорро”. 

Відповідно до оголошення, покрівля була частково зруйнована під час негоди, що вирувала на території громади 20 липня. Покрівля потребує негайного відновлення. Договір має бути укладений з полтавським товариством “Лібор”, його вартість складає 8,8 млн гривень. 

Відповідно до умов чинного законодавства та профільних постанов уряду замовник мав право провести спрощену але конкурентну закупівлю, що зайняло б менше часу. Але він обрав варіант із проведенням саме переговорної процедури, що не передбачає конкуренції. Договір має бути виконано майбутнім підрядником до 31 грудня 2022 року, кошти на це виділяються із обласного бюджету. 

ТОВ “Лібор” належить Григорію Безавлуку. Станом на кінець серпня у активі підприємства 90 угод на виконання різних будівельних підрядів, загальною вартістю 28 млн гривень. Угоди переважно укладені на території Полтавської області у різних громадах регіону. 

Попередньо підрядні роботи мав виконувати інший підрядників, а саме товариство “К-вітка”, втім як свідчить інформація у системі “Прозорро”, будівельники від підписання договору відмовилися. 

 

Залиште відповідь