Селищна рада на Полтавщині без торгів віддала майже 3 мільйона на ремонт тротуару
24.08.2022   //   94 Переглядів

23 серпня Виконавчий комітет Комишнянської селищної ради опублікував у системі “Прозорро” договір на закупівлю робіт  із реконструкції тротуару з прилеглою площею по вул.Миру в Комишній. Договір нібито було укладено 24-го червня, відповідно на той момент діяла постанова Уряду, яка дозволяла замовникам здійснювати закупівлю робіт, послуг та товарів без використання системи “Прозорро”.  Саме 24-го червня до неї були внесені зміни, які передбачали вже проведення конкурентних закупівель. 

Підрядником селищної ради стало підприємство “Миргород-девелопмент”. Згідно кошторисної документації воно повинне постелити у Комишній понад 1,5 тисяч квадратних метрів плитки “Старе місто” за ціною 545 гривень за квадрат, використає 575 метрів бордюрів по ціні 340 гривень за метр, крім того буде закуплено понад 500 кубічних метрів щебеню, ціною у 810 гривень за куб. 

Товариство-підрядник зареєстроване у Миргороді та належить Ларисі Абхайровій. Серед її власності також підприємство “Метан”, яке здійснюватиме авторських нагляд за реалізацією проєкту реконструкції. Всього ж у активі компаній Абхайрової майже 180 угод на сума майже 50 млн гривень. 

Залиште відповідь