Батько голови військової адміністрації взяв 8 мільйонів на ремонт приміщення для переселенців
24.08.2022   //   117 Переглядів

22 серпня  Комунальне некомерційне підприємство “Глобинська міська лікарня” Глобинської міської ради опублікувало зміни договір на переоблаштування приміщення власного закладу під житло для вимушених переселенців. Інформація про це міститься у системі “Прозорро”.  

Договір був укладений за результатами спрощеної закупівлі 22 серпня із місцевим підприємством “Райагробуд”. Умовами закупівлі та проєкту договору передбачалося виконання робіт до 23 серпня, що фактично могло відлякати потенційних учасників закупівлі. Участь у закупівлі взяв лише один учасник, що і став автоматично її переможцем. 

Одразу після підписання основного договору 22 серпня, була підписана і додаткова угода, якою завершення виконання робіт відтермінували до 21 листопада 2022 року, їх вартість – 7,7 млн гривень.

Договором передбачається ремонт системи тепло та водопостачання, облаштування душів та туалетів, оздоблювальні роботи як у середині приміщення так і назовні, заміна вікон та дверей. У тендерній пропозицій підрядник обіцяв виконати всі робти протягом 5 робочих днів у серпні, на що надав відповідний календарний графік. 

Підприємство “Райагробуд” зареєстроване у Глобино та належить місцевому підприємцю Віктору Лєдніку. У активі підприємства понад 100 угод з різними замовниками, більшість з яких на території Полтавської області. Син Віктора Лєдніка – Олег Лєднік на разі обіймає посаду голови Кременчуцької районної військової адміністрації, а на попередніх місцевих виборах балотувався на посаду міського голови Глобино, як висуванець партії “Слуга народу”. 

Залиште відповідь