«Харківтрансгаз» роздав 88 мільйонів рідній фірмі голови ДФІ Харківщини та сусідам столичних газовиків
11.12.2015   //   129 Переглядів

Філія «УМГ «Харківтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 23 листопада акцептувала пропозиції ТОВ «Енергосервіс» і ТОВ «Енергосервіс ПМК» на суму 88,46 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

«Енергосервіс» за 45,18 млн грн. переоснастить систему теплопостачання компресорної станції «Шебелінка», котельні КС «Краснопілля» та Пролетарського виробничого управління підземного зберігання газу.

Єдиним конкурентом було ПАТ «Світ будівельних матеріалів» із різницею в ціні 1%. Угоди були підписані 7 грудня.

«Енергосервіс ПМК» отримає 43,28 млн грн. за влаштування відеоспостереження, периметральної та охоронної сигналізацій на 9 об’єктах «Харківтрансгазу».

Йдеться про Кегичівський проммайданчик, ГРС-1 і 2 м. Миколаїв, ГКС-13 «Первомайська», ГРС-1 Запорізького управління, а також ГРС Синельникове, Енергодар, Нікополь та ГРС-2 Дніпродзержинськ.

Заявка ТОВ «Комплексний Стандарт» за 6 із 9 лотів була дешевшою за переможця від 3% до третини. Однак її відхили через відсутність дозволу Держгірпромнагляду на виконання небезпечних робіт, копій документів на технічних засобів та інших паперів.

Дешевшу пропозицію ТОВ «Компанія «Статус Практика» за одним лотом теж відхилили через претензії до документів.

Фірма «Енергосервіс» (код ЄДР 20578571), зареєстрована в м. Боярка Київської обл., належить Володимиру Довбняку. Вона прописана по вул. Маяковського, 49, де знаходиться «Виробниче ремонтно-технічне підприємство «Укргазенергосервіс» – одна з філій «Укртрансгазу».

Засновником фірми «Енергосервіс ПМК» нині є Катерина Спіцина, однак заснувала її Світлана Косінова.

Вона разом із своїм сином Станіславом Косіновим заснувала харківське ТОВ «Енергосервіс» (код ЄДР 30592278, не плутати з фірмою-переможцем). Наразі воно записане на неї та Анатолія Косінова.

Станіслав Косінов є депутатом Харківської міської ради («Солідарність»), очолює територіальне управління Держфінінспекції в Харківській області, а в 2002-2006 роках був народним депутатом.

Залиште відповідь