В Дніпрі відремонтують багатоповерхівку за 5 мільйонів 
30.10.2022   //   126 Переглядів

25 жовтня Департамент з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради оприлюднив договір вартістю 5 млн. грн. із ТОВ “Ландшафт” на ремонтні роботи в будинку на вулиці Калинова в Дніпрі.

Інформація про це міститься в системі Прозорро.

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна». Підрядник виконає поточний ремонт вікон та дверей із заміною на металопластикові. Загалом буде демонтовано 154 віконних та 121 дверна коробки. Засклити планують біля 300 м2 віконних рам.  Вартість робіт складає 5 млн. 16 млн грн.

Департамент з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради  створено не так давно – в лютому 2021 року. Очолює його Святослав Ткаченко. Департамент займається питаннями ремонтів в багатоповерхівках міста. Найбільший підрядник департаменту ТОВ «Ландшафт», якому чиновники замовили робіт на 26,3 млн. грн. Тільки з серпня по жовтень 2022 року у фірми в роботі 28 об’єктів.

ТОВ «Ландшафт» зареєстровано в 2001 році в Дніпрі. За більш як 20-річну історію свого існування фірма кілька разів змінювала напрямок діяльності і власників. Сьогодні ТОВ «Ландшафт» працює в сфері  будівництва інших споруд і з грудня 2020 року оформлено на Вікторію Атаманову. Їй також належить компанія ТОВ «Б.К. Ландшафт», яка заснована в 2019 році.

ТОВ «Ландшафт» входить в асоціацію будівельних компаній Дніпробудмонтаж. Очолює організацію Віталій Банщиков.

ТОВ «Ландшафт» фігурує в справі з проведення тіньових операцій з готівкою, легалізації ТМЦ, отриманих злочинним шляхом. Слідчі Дніпровської  прокуратури підозрювали компанію в участі у конвертаційних операціях. Також до ТОВ «Ландшафт» є питання у Бердянської окружної прокуратури. Слідчі підозрюють, що під час ремонту причалів за домовленістю з ДП «Адміністрація морських портів України» підрядник використовував «транзитні» компанії, що створені з метою штучного формування витрат. Серед таких «посередників» вказано ТОВ «Ландшафт». Досудове розслідування тривало до 15 травня 2022 року. Подальша його доля невідома.

Залиште відповідь