У Знам’янці провели тендер на “допороговий” ремонт дороги, виграла ФОП за 1,23 мільйона
02.06.2023   //   80 Переглядів

Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради за результатами відкритих торгів з особливостями має намір укласти угоду з ФОП Матвєєва Ніна Михайлівна на ремонт дороги 1,23 млн грн.

Про це відомо із системи “Прозорро”.

Заплановано провести поточний ремонт асфальтобетонного дорожнього покриття по вул. Енергетиків у Знам’янці. 

Техзадавдання передбачає ремонт загалом 1,59 тис м2 дороги. Знімання асфальтобетонних покриттів за допомогою машини для холодного фрезерування, ямковий ремонт та улаштування покриття асфальтобетонними сумішами  з ущільненням самохідними котками. 

При очікуваній вартості замовлення в 1,47 млн грн до участі у торгах долучилось троє учасників. Однак пропозиції ТОВ “Гелор груп” та ТОВ “ДС пром груп” виявились дорожчими – 1,31 та 1,37 млн грн відповідно. 

Прикметно, що замовник не вимагав від учасників торгів підтвердження наявності достатньої матеріально-технічної бази та працівників відповідної кваліфікації. Єдиний кваліфікаційний критерій який було застосовано – підтвердження досвіду виконання договорів з поточного чи капітального ремонту. 

Ніна Матвєєва зареєструвалась в якості ФОПа ще в 2011 році. Основний КВЕД – допоміжна діяльність у рослинництві. Активно займалась розведенням худоби та вирощуванням зернових культур. Ще в 2019-му році Ніна Матвєєва шукала ветеринара для ферми по вирощуванню свиней та овець у с. Сокольники. Наразі підприємиця має вже в активі 20 договорів на 3,94 млн грн, 15 з яких було підписано саме з Управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради.

Контактний номер мобільного телефону ФОПа Матвєєвої співпадає з номерами кілької підприємств: фермерським господарствам “Матвєєв” Ігоря Матвєєва та “Агроперспектива” Олени Матвєєвої. Крім того такий же номер у ФОПа Матвєєва Ігоря Олександровича та Громадського формування з охорони громадського порядку “Самозахист Знам’янщини”, яке він очолює. В 2006-10 роках Ігор Матвєєв був депутатом Знам’янської другої селищної ради, а вже в 2015-му балотувався до Кіровоградської обласної ради від партії “Самопоміч”.  

Залиште відповідь