На Закарпатті путівки в дитячий табір дружини мера Ужгорода зросла на чверть
31.05.2023   //   62 Переглядів

19 травня Холмківська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області замовила ТОВ «Водограй» послуги з відпочинку дітей в дитячих таборах, закладах оздоровлення та відпочинку за 492,8 тис. грн.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Згідно зі специфікацією, сільрада придбала 40 путівок по 12 320 грн. (вартість одного ліжко-дня – 880 грн.).

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Агротрансгрупа» (дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Синевирське озеро») з дешевшою пропозицією – 475,44 тис грн.

Водночас, вона була відхилена, оскільки, як встановив тендерний комітет, фірма не надала документ, виданий військовою адміністрацією – протокольне рішення або довідка щодо:

  • включення дитячого закладу оздоровлення та відпочинку до мережі дитячих закладів оздоровлення, яким рекомендовано або дозволено роботу у 2023 році
  • готовності дитячого закладу оздоровлення та відпочинку надавати відпочинкові та оздоровчі послуги в умовах військового стану у 2023 році.

Для порівняння, торік Холмківська сільська рада придбала у ТОВ «Водограй» путівки по 9 995 грн. Тобто, за рік вартість путівок зросла на 23%.

Зазначимо, що 24 травня Управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради замовило ТОВ «Водограй» послуги з оздоровлення дітей пільгових категорій в дитячих закладах оздоровлення і відпочинку за 445,76 тис грн. Вартість одного ліжко-дня становитиме 995 грн., а вартість путівки – 13 930 грн. Тобто на 13% дорожче від замовлення Холмківської сільради.

Засновниками ТОВ «Водограй» є Наталія Кречко, Йосип Кречко, ПрАТ «Закарпатавтотранс», Наталія Андріїв та  Андріїв Влада Микола-Володимирівна – дружина мера Ужгорода.

ТОВ «Водограй» зареєстроване в селищі міського типу Чинадійово Мукачівського району, де розташовано дитячий табір «Водограй».

Згідно з «Прозорро», з 2020 року “Водограй” отримав замовлень на загальну суму 14,23 млн грн.

 

Залиште відповідь