Комунальники на Закарпаття придбали фронтальну косарку на 25% дорожче магазинних цін
31.05.2023   //   55 Переглядів

Комунальне підприємство «Добробут» Оноківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області 23 травня замовило ФОП Лоскій Володимир Дмитрович фронтальну косарку за 440 тис. грн.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Підрядник поставить фронтальну косарку з сидінням для оператора (Райдер Husqvarna RC 320Ts AWD) із косильною декою 112 см.

У відкритих даних є інформація, що таку косарку в інтернет-магазинах можна придбати від 346 тис грн. до 390 тис грн., або на 27%-12% дешевше.

Закупівлю провели за процедурою «відкриті торги з особливостями».

У «Прозорро» анонімний користувач запитав щодо еквіваленту моделі косарки Райдер Husqvarna RC 320Ts AWD.

Замовник йому відповів, що «під еквівалентом слід розуміти: технічні характеристики повинні бути не нижче зазначених або кращі. Функціональні можливості, управління, керування і т.д. повинні бути ті ж самі або краще. Повинна бути надійність в експлуатації. Виробник зазначеної моделі європейський, тож і виробник еквіваленту повинен бути європейський».

Тим не менш підприємець Лоскій виявився єдиним учасником торгів, який не зменшив суму очікуваної вартості.

Володимир Лоскій з с. Вовкове Ужгородського району зареєструвався ФОПом у 2017 році. Згідно з «Прозорро», він отримав 136 замовлень на загальну суму 1,27 млн грн. Підряд від КП «Добробут» для нього поки найдорожчий.

Залиште відповідь