Двотижневий ФОП освоїть на ремонті житла для переселенців 9 мільйонів
31.05.2023   //   77 Переглядів

Петрівська селищна рада Кіровоградської області 18 травня уклала з фізичною особою підприємцем Оленою Валентинівною Шугуровою угоду про ремонт тимчасового житла для переселенців вартістю 9,1 млн грн.

Про це йдеться в системі Prozorro. Закупівлю провели напряму, без тендеру.

Згідно з угодою, до кінця року підприємиця має завершити капітальний ремонт приміщення для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб по вул. Центральна, 6 в смт Балахівка Олександрійського району. Для виконання робіт за погодженням із селищною радою може залучатися субпідрядник.

В укладеній угоді немає детального кошторису та плану робіт. В документі «Договірна ціна» зазначено, що на матеріальні ресурси закладено 5 млн грн, оплату праці – 1,1 млн грн, додаткові витрати, пов’язані з інфляцією – 774 тис. грн та інше.

ФОП Олена Валентинівна Шугурова зареєструвала в Олександрії 15 травня 2023 року, тобто за три дні до укладення угоди з селищною радою. Відповідно, це перший «здобуток» підприємиці в публічних закупівлях. За даними аналітичної системи Youcontrol, також жінка є керівницею і співзасновницею будівельного підприємства «Добробуд-2». Це підприємство на публічних закупівлях отримало договорів на 8,7 млн грн. Всі угоди від структурних підрозділів чи закладів, що підпорядковані Петрівській селищній раді. 

Залиште відповідь