Петрівська міськрада віддала одноденному ФОПу багатомільйонне замовлення на капремонт приміщення для “переселенців”
30.05.2023   //   50 Переглядів

Петрівська селищна рада 25-го травня прозвітувала про підписання договору на проведення капітального ремонту приміщення для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в смт Балахівка. Вартість замовлення, яке отримала ФОП Шугурова Олена Валентинівна становить 9,17 млн грн. Відповідна інформація оприлюднена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Незважаючи на високу вартість капремонту замовник не став проводити конкурентні торги, а замовив роботи напряму. Відповідно до календарного плану проведення робіт підрядник до кінця року має виконати демонтаж наявних конструкцій, улаштування стяжок, монтаж стель та стін, а також вентиляції, електромережі, водопроводу, каналізації та системи пожежної сигналізації. 

Як вже було згадано виконувати замовлення довірили Олені Шугуровій, яка зареєструвала власний ФОП 18-го травня. В цей же день з підприємицею було підписано договір на проведення капремонту. 

Окрім діяльності в якості ФОПа пані Шугурова, спільно з чоловіком Борисом Шугуровим, володіє ПП “Добробут-2”, яке є доволі активним освоювачем бюджетних коштів. За час існування Prozorro фірма отримала 58 безконкурентних замовлень на 8,73 млн грн, більшість з яких отримала від Петрівської селищної ради.

Залиште відповідь