“Автомагістраль” за 14 мільйонів відремонтує на трьох вулицях проїзні частини та тротуари у Житомирі 
29.05.2023   //   87 Переглядів

КП “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради 5 та 17 травня уклало три угоди з ПП “Автомагістраль” на поточний ремонт асфальтобетонних покриттів на 14,59 млн грн. 

У першому тендері мова йде про поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Кібальчича в м. Житомирі. Очікувана вартість закупівлі становила 4,06 млн грн. Участь у тендері взяло шість фірм: ПП “Автомагістраль”, ТОВ “Аир-17”, ТОВ “Асфальт Плюс”, ПП “Київшляхбуд”, ПП “Артембуд” та виробничо-комерційна фірма “Урарту”. 

Найвигідніша пропозиція була у ПП “Автомагістраль” – 3,1 млн грн. 5 травня замовник уклав угоду з “Автомагістраль”.

У другому тендері мова йде про поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Радивилівська (ділянка від вул. Чуднівська до вул. Троянівська) в м. Житомирі. Очікувана вартість закупівлі становила 10 млн грн.  Участь у тендері взяло шість фірм: ПП “Автомагістраль”, ТОВ “Асфальт Плюс”, ПП “Київшляхбуд”, АТ “Ю АР ДІ”, ПП “Артембуд” та виробничо-комерційна фірма “Урарту”. 

Найвигідніша пропозиція була у ПП “Автомагістраль” – 7,7 млн грн. 5 травня замовник уклав угоду з “Автомагістраль”.

У третьому тендері мова йде про поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини та тротуару по вул. Східна (ділянка від вул. Корольова до вул. Б. Тена). Очікувана вартість закупівлі становила 8,4 млн грн. Участь у тендері взяло три фірми: ПП “Автомагістраль”, ПАТ “Житомирське шляхово-будівельне управління №19” та АТ “Ю АР ДІ”. 

Найвигідніша пропозиція була у ПП “Автомагістраль” – 6,57 млн грн. 17 травня замовник уклав угоду з “Автомагістраль”. 

За умовами договорів,  фірма має до 31 серпня виконати поточні ремонти.

ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

Залиште відповідь