Харківські чиновники замовили фірмі члена виконкому засекречену реконструкцію об’єкту із фортифікаційною спорудою за 1,7 мільярда
27.05.2023   //   80 Переглядів

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області 25 травня замовила ПрАТ «Трест Житлобуд-1» реконструкцію об’єкту за 1,73 млрд. грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про реконструкцію об’єкту із будівництвом фортифікаційної споруди та встановленням обладнання.

В «Прозорро» не розміщений договір і більше нема ніякої інформації.

Закупівля проведені без використання електронної системи.

Харківський «Трест Житлобуд-1» належить Олександру Харченку, колишньому депутату Харківської облради від Партії регіонів, а нині – члену виконкому Харківської міськради.

Як повідомляли «Наші гроші. Регіон», лише за один день, 24 квітня, Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації уклав з “Трест житлобуд-1” 17 угод про будівництво у сфері територіальної оборони на загальну суму 93,12 млн грн.

Загалом, згідно з «Прозорро», з 2020 року «Трест Житлобуд-1» отримав замовлень на 4,92 млрд грн. Тобто замовлення від Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області становить третину від усіх підрядів, які компанія отримала за останні 3,5 років.

Залиште відповідь