Закарпатську облфтизіатрію за 3,6 млн утеплить фірма, директора якої вносили до Реєстру корупціонерів 
25.05.2023   //   60 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство «Обласний клінічний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр» Закарпатської обласної ради без використання електронної системи 4 травня уклав договір за договірною ціною з ПП «Беркут» на 3,6 млн грн.

Інформацію про закупівлю розмістили у системі Прозорро 4 травня.

Згідно із умовами договору ПП «Беркут» у травні-липні планує провести капітальний ремонт по заходах енергозбереження головного корпусу обласного клінічного фтизіопульмонологічного лікувально–діагностичного центру за адресою вул. Нахімова, 4 у м. Ужгороді.

Жодної додаткової інформації щодо параметрів корпусу, об’ємів робіт, а також конкретики стосовно заходів енергозбереження замовник на сторінці закупівлі не вказав. Із підписаного договору стає відомо лише, що підрядник проведе демонтажні роботи; щось зробить із гратами, дверима та відмосткою; а також проведе зовнішнє опорядження фасаду.

ПП «Беркут» із статутним капіталом 1000 грн зареєстроване у приватному будинку у с. Ільниця Хустського району. Засновник та кінцевий берефіціар – Галина Липчий. Уповноважена особа компанії – Василь Липчий.

У листопаді 2012 року Василь Липчий як директор ПП «Беркут» на підставі рішення Іршавського районного суду від 17.02.2012 року за зловживання службовим становищем, заволодіння чужим майном у великих розмірах, підробку документів та відмивання коштів внесений до Реєстру корупціонерів під номером «48721».

Галина Липчий і Василь Липчий як посадові особи ПП «Беркут» мають або мали статуси «обвинуваченого» чи «підозрюваного» у ряді корупційних кримінальних правопорушень, пов’язаних із заволодінням бюджетними коштами Тур`я-Реметівської сільської ради, Ільницької сільської ради і Баранинської сільської ради.

 

Залиште відповідь