На Уманщині без тендеру дають улюбленцю майже мільйон на укриття
25.05.2023   //   58 Переглядів

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Паланської сільради без тендеру уклав чергову угоду із товариством «Владом». Цього разу на ремонт укриття фірма отримає 972 тисячі гривень.

Роботи мають завершити до червня. За цей час повинні бути зроблені демонтаж, оздоблення стін, прокладання електропроводки, влаштування плитки, ліноліума та встановлення світильників у підвалі Родниківського ліцею.

Товариство «Владом» зареєстроване в селі Родниківка у 2019 році. Воно належить Владиславу Федорчуку, якому 24 роки.

Фірма активно почала отримувати підряди у вересні минулого року. І з тих пір має угод на 15 мільйонів гривень. Більше половини цієї суми – договори із департаментом освіти та гуманітарної політики Уманської міськради. Також фірма має 44 угоди на 4 млн грн із відділом освіти Паланської сільради. 

Починаючи із листопада минулого року це підприємство почали отримувати угоди від цього замовника. Здебільшого це поточні ремонти укриттів. Найдорожча угода – 2 млн грн.

Про самого Федорчуку відомо небагато. Людина з таким ПІБ притягувалася до відповідальності за порушення ПДР. Також людина з таким ПІБ фігурувала у кримінальній справі в статусі обвинуваченого. Однак в реєстрі судових рішень інформація про таку справу та стаття ККУ відсутні.

Залиште відповідь