Двомісячна фірма поставить Калинівкаводоканалу каналізаційних труб майже на мільйон
24.05.2023   //   79 Переглядів

Комунальне підприємство “Калинівкаводоканал” Калинівської міської ради прозвітувало про підписання контракту на поставку каналізаційних гофрованих труб. Договір, загальною вартістю 967,98 тис грн, замовник уклав з тернопільським ТОВ “Пайпсистемс”. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Комунальникам знадобилось 84 труби розмірами 500 х 6000 мм, марки SN8. За кожну з них замовник заплатить по 11,52 тис грн. Загалом така ціна є цілком ринковою, хоча в мережі можна знайти й дешевші пропозиції. Для прикладу ТОВ “ДСКБ+” продає їх по 9,5 тис грн. 

Попри суттєву суму замовлення “Калинівкаводоканал” не проводив конкурентних торгів, придбавши необхідні труби напряму. Свою позицію комунальники аргументували необхідністю “термінової заміни самотічного каналізаційного колектора очищення стічних вод на аварійній ділянці, від очисних споруд каналізації до місця скиду, для запобігання непередбачуваних екологічних наслідків”. 

Поставити товар фірма-підрядник має в десятиденний строк з моменту підписання договору, тобто до 27-го травня поточного року. Гарантійний строк на труби – 24 місяці.

Тернопільське ТОВ “Пайпсистемс” було зареєстровано 25 березня 2023 року. Засновники – Сергій Баранок з міста Дніпро, якому також належить ТОВ “Асті промгрупп”, та Андрій Петрушка з Тернополя. Наразі Петрушка є також засновником ТОВ “ПК “Терполімергаз”, ТОВ “Торговий дім Полімерна група “Терполімергаз”, 

Контракт з КП “Калинівкаводоканал” перший і єдиний на даний момент підряд ТОВ “Пайпсистемс” отриманий через систему Prozorro.

Залиште відповідь