Поліція Харківщини докупила автомобілів Renault Duster по мільйону
23.05.2023   //   94 Переглядів

Головне управління Національної поліції в Харківській області 22 травня замовило ТОВ “Соллі плюс” автомобілі спеціалізованого призначення на 6,05 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник поставить 6 повнопривідних автомобілів спецпризначення Renault Duster з дизельним двигуном по 1,01 млн грн. Кожна автівка матиме круїз контроль + обмежувач швидкості, режим ECO водіння, кондиціонер; додаткове обладнання (металевий захист днища автомобіля, пусковий пристрій, жезл-відмашка поліцейський сигнальний з магнітом, комплект всесезонних шин тощо); відеореєстратор, а зі спеціалізованого обладнання – світлоакустичну панель «Стріла Ultra Slim 118-84Led», металевий сейф для зберігання зброї (помпової рушниці), боєприпасів, документації, а також кольорографічне зображення на кузові автомобіля.

У автосалонах ціни на повнопривідні Renault Duster з дизельним двигуном без додаткового та спеціалізованого обладнання стартують від 823 тис грн., у базовій комплектації – від 659 тис грн.

Закупівлю провели за процедурою «відкриті торги з особливостями», переможець був єдиним учасником.

Засновниками ТОВ «Соллі плюс» (с. Циркуни Харківська обл.) є Костянтин Токарєв та Юрій Дудирєв, керівник Євгеній Холодков.

Як повідомляли «Наші гроші. Регіон», у квітні Головне управління Національної поліції в Харківській області придбали 4 спеціалізовані повнопривідні автівки Renault Duster на 3,40 млн грн. Тоді вони мали бензиновий двигун і коштували дешевше – по 849,6 тис грн.

Залиште відповідь