В Херсоні свіжопридбаній фірмі замовили терміновий ремонт укриття за 2,4 мільйона
22.05.2023   //   95 Переглядів

Відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради уклав договір з ТОВ “Оріон Промтрейд” на надання послуги з поточного ремонту найпростішого укриття для колективного захисту населення в Херсоні на суму 2,41 млн грн.

Про це пише видання “Мост” з посиланням на дані Прозорро.

Адреса укриття у договорі не вказана, але відомо, що воно має розмір не менше 144 квадратних метрів.

Київське ТОВ “Оріон Промтрейд” належить Олені Васильченко, яка зареєстрована в Полтавській області.

Компанія, яка без конкурсу отримала підряд зареєстрована у столиці наприкінці грудня 2022 року. Першими засновниками були юристи Артем Орлиця та Андрій Прит, а також їхня юридична компанія ТОВ “Юрконсалт ЮА”.

Як правило, це робиться для того, аби клієнт, який бажає придбати чисту ТОВ, міг це зробити швидко і без зайвих формальностей.

Олену Васильченко ввели до складу засновників тільки 4 квітня 2023 року, а на наступний день вона стала одноосібною власницею новоствореної компанії.

Договір у Херсоні Васильченко підписала 12 травня.

Олена Васильченко з 2021 року є директоркою та співзасновницею ТОВ “Будівельна компанія “Котеджбудсервіс”. Співзасновником цієї компанії є одесит Олександр Гальфанд.

До того, як співзасновницею ТОВ “Котеджбудсервіс” стала Васильченко, часткою володів киянин Юрій Мехед.

Він досі є співзасновником ряду компаній із мешканцем Ірпеня Валерієм Красноленським. Видання відмічає, Красноленський по батькові Володимирович як і колишній керівник Херсонського ГАСКу Володимир Красноленський.

Валерій Красноленський повʼязаний із переможцем херсонського тендеру – одеситом Олександром Гальфандом через спільне заснування ЖБК “Гранд віллас плюс”.

Компанія будує житло у Ворзелі Київської області.

За даними “Мост”, раніше підряди на ремонт укриттів отримували земляки першої заступниці начальника Херсонської міської військової адміністрації Наталії Чехути.

Від “Наших грошей”

Відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради провів закупівлю в ТОВ “Оріон Промтрейд” без використання системи “Прозорро”. Замовник це пояснив тим, що роботи потрібно провести терміново – роботи потрібно виконати до 20 липня.

В специфікації до договору відсутня вартість будматеріалів, які заплановано використати для ремонту.

Залиште відповідь