В Черкасах фірма без тендеру утеплить школу за 1,8 мільйонів 
22.05.2023   //   71 Переглядів

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради без використання електронної системи уклав договір з ПП “Сокол-5000” на утеплення фасаду школи за 1,8 млн грн.

Про повідомляється в системі “Прозорро”.

Фірма має завершити роботи до кінця року.

Директором та власмником “Сокол-5000” є Павло Литкін. Фірма має угод на 23 млн грн. За весь минулий рік, аж до грудня, підприємство не мало жодного договору підряду. Лише в кінці року отримавши 2,5 млн грн від КНП «Черкаська міська дитяча лікарня».

У 2021 році Литкінуяк ФОПу інкримінували привласнення 57 тис грн. під час укладання плитки на вулиці Смілянській в Черкасах (майже третина від угоди в 183 тис грн.).

За інформацією слідчих, у 2018 році в ході виконання договору з капітального ремонту тротуару підрядник привласнив кошти місцевого бюджету за попередньою змовою з інженером технічного нагляду. Підрядник вніс до актів виконаних робіт неправдиві відомості, зазначивши будівельні роботи, які фактично він не виконував, та матеріали, які не використовував. Внаслідок таких дій було завищено вартість робіт на суму понад 57 тис. грн.

Свій ФОП Литкін закрив у 2018 році. 

Залиште відповідь