На Кіровоградщині фірма «Слуги народу» планує відремонтувати для переселенців столітній будинок за 10,5 мільйонів
22.05.2023   //   1348 Переглядів

Відділ ЖКГ Олександрівської селищної ради Кіровоградської області має намір укласти з ТОВ «Арака» угоду про ремонт будинку за 10,53 млн грн.

Про це йдеться у системі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією, до кінця року підрядник має відремонтувати приміщення громадського будинку з господарськими спорудами у с. Бірки. Одноповерхова будівля, яка має 100 років експлуатації, потребує капітального ремонту. Планується повністю заміна покрівлі, підлоги, вікон, перепланування, встановлення систем опалення, каналізації, водовідведення та інше.

Єдиним учасником, який зголосився до участі в закупівлі, було ТОВ «Арака». Це фірма кропивницького підприємця Тіграна Хачатряна. Він також є очільником обласної Спілки вірмен України та депутатом Кропивницької міськради від «Слуги народу», очолював громадську раду при Кіровоградській ОДА. За час участі в публічних закупівлях фірма отримала договорів на 140 млн грн.

Олександрівську селищну раду очолює Олександр Безпечний. На фото обласного осередку «Слуги народу» з відкриття в Олександрівці приймальні депутатів партії присутній Безпечний. На відкритті також був Тігран Хачатрян. «Засвітився» на партійному заході ще один посадовець Олександрівської селищної ради – заступник очільника ради Володимир Осипенко, який обвинувачений у хабарницькій справі. Прийшов на відкриття й Андрій Заїченко, очільник відділу ЖКГ, який власне є замовником 10-мільйонного ремонту. Разом із ним на фото його син Владислав Заїченко, член молодіжного підрозділу партії «ЗеМолодіжка». Хлопець бере участь в діяльності партії, фотографується з Хачатряном та іншими партійцями.

За попередньою інформацією, у вказаній будівлі планують організувати проживання переселенців. Сайт «Наші гроші. Регіон» звернувся за коментарем до відділу ЖКГ.

Варто додати, що на вторинному ринку в Олександрівці ціни на двокімнатні квартири можна знайти від 300 тис. грн. 

Залиште відповідь