ФОП без власного обладнання виконає для олександрійської поліції ремонт адміприміщення за 2 мільйона
22.05.2023   //   74 Переглядів

Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області визначилось з підрядником, що ремонтуватиме адміністративну будівлю Олександрійського райвідділку поліції. За 2,3 мільйона гривень контракт планує виконати ФОП Волков Олег Олександрович. 

Відповідне повідомлення про намір підписати договір опубліковано в системі публічних закупівель Prozorro.

За умовами техдокументації ремонтні роботи мають бути завершені до 1 жовтня поточного року. За цей час підрядник має замінити вікна та двері, провести ремонтні роботи стелі та стін, встановити нові умивальники і унітази. Передбачені також штукатурні та малярні роботи, а також монтаж світильників вигнальних ліхтарів, вимикачів, розеток, світлозвукового оповіщення та ін. 

До участі в тендері подалось двоє учасників. Однак пропозиція ТОВ “Афінацентр” виявилась дещо дорожчою – 2,58 млн грн. 

Прикметно, що для виконання замовлення Нацполіції в Олега Волкова не було необхідної техніки. Півсотні найменувань, а це зварювальні апарати, лебідки, компресори, малярні помости, перфоратори та інше, ФОП орендуватиме у ТОВ “Компанія екобуд – 3000” олександрійського підприємця Олександра Корсака. Договір між собою сторони підписали 1-го травня строком на один рік. Оплата за користування обладнанням суто номінальна – 800 грн/місяць.

Крім того Олег Волков надав довідку в якій вказав, що не має власного офісу та не орендує його. А підприємницькою діяльністю займається безпосередньо з власної квартири. 

За час роботи в Prozorro Олег Волков підписав вже 91 договір на 4,27 млн грн. Цьогоріч підприємець ще не мав великих замовлень, провівши дрібний ремонт водопроводу на 3,8 тис грн для дитсадка №29 в Олександрії та каналізації на 11,39 тис грн в дисадку №20.

Залиште відповідь