Черкаси замовили ремонт бомбосховища до кінця року за 440 тисяч
22.05.2023   //   83 Переглядів

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради без використання електронної системи уклав договір з ПП «Ремпромбуд-99» на ремонт укриття за 441 тис грн.

Роботи мають тривати до кінця року. Демонтаж має завершитися у червні, далі підрядник повинен провести роботи зі стінами, дверима, підлогою та електрикою.

ПП «Ремпромбуд-99» зареєстроване в Черкасах ще у 1999 році. Його директором є Сергій Заславський, а власником – Микола Заславський. Статутний капітал фірми – 10 гривень.

Фірма має угод на понад 60 млн грн, серед яких найбільше укладено з департаментом будівництва Черкаської ОДА, а також і міським департаментом освіти та МСК «Дніпро». Якраз на замовлення освітян фірма займалася ремонтами дитячих садків у Черкасах.

За одним із таких ремонтів у 2019 році поліція відкрила кримінальне провадження Йдеться про садок № 34 «Дніпряночка». За версією слідства, за попередньою змовою з службовими особами «Ремпромбуд-99» та працівником технічного нагляду відбулося привласнення бюджетних коштів під час капітального ремонту покрівлі. Сума ймовірних збитків 292 тис грн.

У січні 2019 року суд дав добро на проведення судової будівельно-технічної експертизи. Інформація про її результати і подальшу долю справи – у судовому реєстрі відсутня.

Залиште відповідь