Житомирська поліція охорони без тендеру замовила ремонт опалення у фірми, директора якої підозрюють у привласненні коштів
20.05.2023   //   68 Переглядів

Управління поліції охорони в Житомирській області 17 травня уклало три угоди з ПП «Компанія Рос» на капітальний ремонт систем опалення. Загальна вартість робіт склала 2,4 млн грн.  

Три закупівлі провели без використання електронної системи. У ProZorro замовник лише опублікував копію угод.

У першій закупівлі мова йде про капітальний ремонт системи опалення будівлі за адресою: м.Житомир, провулок Львівський,5б. Вартість робіт склала 648,1 тис. грн.

У другій закупівлі мова йде про капітальний ремонт системи опалення будівлі за адресою: м.Житомир, провулок Львівський,5. Вартість робіт склала 777,1 тис. грн.

У третій закупівлі мова йде про капітальний ремонт системи опалення будівлі за адресою: м.Житомир, провулок Львівський,4. Вартість робіт склала 970,1 тис. грн.

Всі роботи мають бути виконані до 31 серпня поточного року. 

Як повідомляє Житомир.info, до Житомирського районного суду 8 травня 2023 року надійшов обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням директора ПП «Компанія Рос» Олександра Саюка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбаченого ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) КК України. В матеріалі вказано, директора фірми підозрюють у привласненні майже 300 тисяч гривень під час реконструкції ліцею в селі Левків поблизу Житомира. 

ПП «Компанія Рос» засноване в 2008 році у Житомирі. Власником та директором фірми є Олександр Вікторович Саюк. У 2020 році Саюк балотувався в депутати Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина». Окрім ПП «Компанія Рос» Олександр Саюк ще є власником трьох фірм: ПП “Буд Проект”, ПП “СЛП-Проект”  та ТОВ “ЮЦ “Експерт”. 

З 2016 року ПП «Компанія Рос» уклало 41 угоду на суму 64 млн грн

Залиште відповідь