Дороги Кам’янського знов лататиме фірма чоловіка чиновниці мерії
20.05.2023   //   62 Переглядів

16 травня департамент житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради повідомив про намір підписати договір вартістю 80 млн. грн. на поточний ремонт дорожнього покриття із ТОВ «Укравтобуд».

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Закупівля проведена за процедурою «відкриті торги з особливостями». Депатамент житлово-комунального господарства та будівництва замовив ямковий ремонт на міських дорогах. Загалом мають заасфальтувати дорожні ями загальною площею 31 183 м2.  

ТОВ «Укравтобуд» було єдиним учасником закупівлі. Компанія запропонувала виконати роботу за 79 млн. 999 тис.  960 грн. 76 коп. Згідно кошторису, найбільше чиновники заплатять за будівельні матеріали. Щебінь фр5(3)-10 мм марки М1000 і більше купують по 1799,99 грн/т, щільний дрібнозернистий асфальтобетон типу Б марки 2 коштує 7649, 26 грн/т, за пористий крупнозернистий асфальтобетон марки 1 заплатять по 6100,62 грн/т.

Згідно довідки, наданої директором ТОВ “Укравтобуд”, компанія не має власних виробничих потужностей для виготовлення асфальтобетонних сумішей. Постачати підприємству асфальтобетон буде ФОП Вадим Єрмоленко, який має у користуванні стаціонарну асфальтозмішувальну установку АБЗ (асфальтобетонний завод) моделі ДС-158.

Вадим Єрмоленко є власником та засновником ТОВ “Укравтобуд”. За даними аналітичної платформи YouControl, дружина Єрмоленка Галини Єрмоленко займає посаду директорки Департаменту економічного розвитку Кам’янської міськради.

У 2015 році Вадим Єрмоленко балотувався до Дніпропетровської облради від «Опозиційного блоку», але обраний не був.

Вадим Єрмоленко є засновником фірм «Дніпровський кар’єр», «Промбут» та «Дор Трест» одноосібно, а також обслуговуючого кооперативу «Спортивне селище» разом із дружиною, Антоном Чупініним, Валерієм Морозом та Олександром Івановим. Крім того, він є засновником фірми «Дорпромсервіс», Людмила Єрмоленко (ймовірно, мати) – фірми «Промдорсервіс», а Віталій Єрмоленко (ймовірно, батько) – фірми «Альтінвест» (усі три на сьогодні знаходяться у стані припинення).

Із 2019 року «Укравтобуд» натендерив 498,4 млн грн. Головний замовник послуг компанії – департамент житлово-комунального господарства та будівництва. В березні 2023 року він вже отримував від чиновників департаменту підряд на 50 млн. грн. За даними Наші Гроші. Регіон, ціни на асфальтобетон в цьому контракті були вище від цін на асфальт на території Дніпропетровської області. 

Залиште відповідь