Дорожній гігант, якого підозрювали у підробленні атестатів, займеться дрібними ремонтами в себе на батьківщині
18.05.2023   //   76 Переглядів

Христинівське управління ЖКГ (Черкаська обл.) уклало 4 договори з місцевим ПП «Дорстрой».на поточний ремонт міських доріг на 600 тисяч гривень.

Йдеться про ремонт вулиць Козацької, Транспортної, Лесі Українки та Залізничного. Послуги мають бути надані до кінця травня.

Ремонти мають бути виконані піщано-щебеневою сумішшю.

Вартість щебеню (0-40 мм), яка закладена в договір – 1202 гривні за кубічний метр. Водночас середня ціна на такий матеріал в середньому по країні коливається близько 1000 грн за тонну. Водночас в Черкаській області – близько 1500 грн\т.

ПП «Дорстрой» зареєстроване у Христинівці і належить Роберту Григоряну. Директор фірми – Ігор Віблий.

Фірма є одним з найбільших дорожніх підрядників Черкаської області і має публічних угод на 1,8 мільярда гривень. У травні у фірми договорів на 29 мільйонів гривень.

Це підприємство є одним з улюблених підрядників міської влади Черкас. За 6 років фірма має договорів із міським департаментом архітектури на півмільярда гривень. У Черкасах «Дорстрой» займався ремонтом великих дорожніх ділянок: вулиць Сумгаїтської, Гагаріна, Жужоми, Благовісної, Героїв Дніпра тощо. За кількістю отриманих підрядів підприємство є безумовним лідером у цього департаменту-замовника.

«Дорстрой» фігурував у розслідуванні ДБР. Тоді слідчі повідомляли, що протягом 2016-2018 років підприємство для перемог у тендерах використовувало підроблені атестати нібито видані ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості». У 2020 році Печерський райсуд Києва давав дозвіл на обшуки приміщень підприємства.

Залиште відповідь