Олександрівські медики придбали спеціальні харчові суміші, які в аптеках продають на 20% дешевше
15.05.2023   //   79 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство “Олександрівський центр первинної медико-санітарної допомоги” (Миколаївська обл.) замовило ТОВ “Амікум Фарма” спеціальні харчові суміші для дієтичного харчування хворих на фенілкетонурію за 775 тис грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник поставить 144 банки (500 г) харчового продукту для спеціальних медичних цілей для дітей від 8 років, хворих на фенілкетонурію та гіперфенілаланінемію ФКУ Нутрі 3 Концентрат/ PKU Nutri 3 Concentrated по 5,38 тис грн.

У аптеках цю харчову суміш можна придбати за 4,58 тис грн., або майже на 20% дешевше.

Того ж дня за іншим лотом “Олександрівський центр первинної медико-санітарної допомоги” придбав у ТОВ “СТМ-Фарм” 60 банок Коміда ФКУ С банка 500 г по 3,80 тис грн. на 228 тис грн. Ціни на цей товар відповідають ринковим.

Обидві закупівлі проводилися за процедурою «відкриті торги з особливостями». В обох випадках переможці були єдиними учасниками.

Столична «Амікум Фарма» належить киянці Вікторії Пахалюк, а директором є Сергій Стьопа. Пахалюк володіє ТОВ «К.Фрік» і ТОВ «Аптеки «Фармасіті» одноосібно та ТОВ «Амікум Плюс» з Олександром Нагребецьким.

Згідно з «Прозорро», з 2020 р. фірма «Амікум Фарма» отримала замовлень на загальну суму 256,45 млн грн.

Залиште відповідь