Однопартієць мера Черкас почав ремонтувати дороги і в Золотоноші
14.05.2023   //   68 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Золотоніської міської ради уклало два договори товариством «Черкасишляхбуд – Плюс» на поточний дрібний ремонт вулиць, сумою близько 300 тисяч гривень.

Йдеться про ремонт вулиці Ринкової та вул. Івана Григоровича-Барського по 145 тисяч гривень кожна. Послуга має бути надана до кінця травня.

Техзавдання та детальний кошторис не опубліковані, вартість асфальту для надання послуги – невідома.

«Черкасишляхбуд – Плюс» зареєстроване у Черкасах. Із 2016 року фірма має договорів на 12 мільйонів гривень. 9 млн з них – це підряди від КП ЧЕЛУАШ та департаменту ЖКК з Черкас.

Угоди із управлінням ЖКК перші для цього підприємства із замовниками із Золотоноші.

«Черкасишляхбуд – Плюс» належить черкаському підприємцю Сергію Колесніченко. У 2020 році він балотувався до Черкаської міської ради від партії «За майбутнє», лідером якої в Черкасах є міський голова Анатолій Бондаренко.

Родині Колесніченків належить низка підприємств у Черкасах, серед яких фірма «Колтех-Транс», що спеціалізується на капітальних та поточних ремонтах доріг та тротуарів. Зокрема, під час великої війни ця фірма отримала майже 100 мільйонів на поточний ремонт черкаських доріг.

«Черкасишляхбуд – Плюс» та інші фірми Колесніченка фігурували у кримінальній справі щодо можливої несплати податків. Останні судові слухання по ній датовані 2020 роком.

Залиште відповідь