Трамвайне депо у Харкові відписало по 11 мільйонів двом фірмам на ремонт та обслуговування транспорту
12.05.2023   //   140 Переглядів

Комунальне підприємство “Салтівське трамвайне депо” (Харків) 28 квітня уклало дві угоди з фірмами щодо ремонту техніки на загальну суму 22,33 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Так, комунальники замовили послуги по сервісному технічному обслуговуванню і негарантійному ремонту транспортних засобів ТОВ “Тек-транс” за 11,20 млн грн., та такі ж послуги ПрАТ “Завод Фрунзе” за 11,16 млн грн.

Обидва договори уклали без проведення торгів і в обох випадках в «Прозорро» не завантажили угоди, тому не відомі об’єми послуг, які планують надати.

Керівником та бенефіціаром ПрАТ “Завод Фрунзе” є депутат Харківської міськради від «Блока Кернеса – успішний Харків!» Олександр Василенко, власником найбільшого пакету акцій є Олександр Романенко.

ТОВ “Тек-Транс” належить Костянтину Токарєву та Закритому недиверсифікованому венчурному корпоративному інвестиційному фонду “Ленд Кепітал” Євгенія Лихожина з Полтави.

Токарєв також є співвласником міжнародного автомобільного холдингу “Соллі Плюс” та почесним консулом Литовської республіки в місті Харків.

Залиште відповідь