Миколаївська ОДА придбала засекречених автошин на 2 мільйона у підприємця, який також є віце-президентом футбольного клуба
12.05.2023   //   105 Переглядів

Управління інфраструктури Миколаївської обласної адміністрації 9 та 10 травня уклало з ФОП Шиманець Антон Володимирович 2 угоди щодо постачання автомобільних шин на загальну суму 2,11 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно з першим договором, підприємець поставить шини для транспортних засобів великої та малої вантажності за 1,47 млн грн., згідно з другим – за 639,8 тис грн.

В «Прозорро» не опубліковані угоди, тому невідомо ні виробника шин, ні їх розміри. Відомо лише, за першим договором ФОП поставить 84 шини, за другим – 58.

Антон Шиманець з селища Радісний Сад Миколаївської обл. зареєструвався ФОПом на початку 2021 року. Дві закупівлі щодо шин – найбільші, які він отримав через «Прозорро». До них він отримав два дрібних підряди у 2021 році, найбільший з яких – поточний ремонт дворової території за 198 тис грн., отриманий від Миколаївського міського терцентру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Антон Володимирович Шиманець також є власником ТОВ “Миколаївський завод “ФЕМ” та ТОВ “ВАСТ Брук”. Крім того, Антон Шиманець є віце-президентом та спортивним директором миколаївського футбольного клубу ВАСТ, який цього сезону дебютувала у Другій лізі.

Засновниками громадської спілки “Футбольний клуб “ВАСТ” є вищезгадане “ВАСТ Брук” Шиманця та ТОВ “ВАСТ Компани” Стаса Тепляка, який очолює спілку.

Залиште відповідь