Екс-депутатці Чернігівської міськради вчергове віддали за межами  системи Prozorro підряд на 1,3 мільйона
05.05.2023   //   105 Переглядів

Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради 3 травня прозвітувало про замовлення в ФОП Живенко Світлани Віталіївни капітального ремонту приміщень підвалу початкової школи для облаштування споруд цивільного захисту (найпростіші укриття) в Чернігівському колегіумі № 11. Вартість робіт склала 1,37 млн грн грн.

Закупівлю провели без використання електронної системи, в ProZorro не опублікували ні тендерну документацію, ні угоду.

Облаштувати укриття ФОП Живенко Світлана має до 15 серпня поточного року.

Зауважимо, що в березні Національний університет “Чернігівський колегіум” імені Т.Г.Шевченка віддав ФОП Живенко Світлані підряд з капітального ремонту зали засідань в навчальному корпусі №1 за 568 тис. грн.

Чернігівчанка Живенко Світлана підприємницькою діяльністю почала займатися з 2000 року. З 2017 року підприємниця отримала держзамовлень на понад 16,6 млн грн.  З 2015 по 2020 роки Живенко Світлана Віталіївна була депутаткою Чернігівської міської ради від партії “Опозиційний блок”. На наступну каденцію Живенко йшла з іншою політичною силою – партія «Сила і честь», однак в депутати її вже не обрали. 

У 2018 році ФОП Сергій Ющенко та депутатка Чернігівської міськради Живенко, яка мешкала в його квартирі, розіграли 2 мільйони на ремонт будівлі Управління ЖКГ. Про це йдеться в матеріалі “Наші Гроші” з посиланням на чернігівського активіста Олександра Гашпара.

Світлані Живенко  є власницею та директором ТОВ “СВ Надійний партнер”. За даними системи «bi.prozorro», з 2021 року ТОВ “СВ Надійний партнер” отримало державних замовлень на загальну суму 15,7 млн грн, з них 14,5 млн від структурних підрозділів Чернігівської міської ради.

Залиште відповідь