Фірма колишньої голови Красилова продасть поліції Вінничини автомобілів на 23 мільйона
02.05.2023   //   120 Переглядів

У квітні Головне управління Національної поліції у Вінницькій області поповнило автопарк 29 автомобілями загальною вартістю 23,17 млн грн. Автівки, відповідно до двох підписаних договорів, має поставити ТОВ “Торговий дім “Фаворит авто Вінниця”. Відповідна інформація розміщена на сторінках закупівель в системі Prozorro.

Обидва рази замовник оголошував відкриті торги з особливостями, однак на тендер приходив лише один учасник, з яким у підсумку поліція і підписала договори.  

За умовами контрактів полісмени отримають легкові універсали, 16 штук 1-го та 13 2-го типу. Це будуть бензинові передньопривідні машини на базі Renault Duster з механічною коробкою передач, об’ємом двигуна не менше 1,5 тис см3 та класом викидів Euro 5. Кожен автомобіль має бути обладнаний світлодіодною панеллю-балкою синьо-червоного кольору з сигнально-гучномовним пристроєм потужністю не менше 100 Вт, а також кольоровими схемами та надписами, що мають відповідати наданим нацполіцією вимогам. Товар має бути виготовлений не раніше 2023 року та мати відповідне маркування, 

Поставити усі автомобілі потрібно буде в строк до 30 червня 2023 року. 

Фірму-підрдяника – ТОВ “Торговий дім “Фаворит авто Вінниця” було засновано лише рік тому, у квітні 2022 року. Власницею вказана підприємиця Марія Гвоздьова, яка свого часу була головою Красилівської міської ради. Бізнесменці належить ще з півтора десятка фірм, серед яких ТОВ “Поділля-Фарм”, ТОВ “Буд-сервіс-плюс” та ін. Директором одного з таких підприємства – ТОВ “Опттехсервіс”, є Михайло Гвоздьов, колишній народний депутат від партії “Фронт Змін”. 

Залиште відповідь