Поліцейські на Буковині без торгів віддали 3 млн на ремонт опалення
01.05.2023   //   51 Переглядів

Поліцейські на Буковині без торгів віддали понад 3 млн гривень на ремонт системи опалення у двох адміністративних приміщеннях. Договори укладені протягом квітня з місцевим підприємством.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

З огляду на опубліковані Головним управлінням Національної поліції в Чернівецькій області повідомлення про укладання договорів, приватне акціонерне товариство “Агроспецмонтаж” має здійснити ремонт мережі опалення в адміністративному приміщенні управління поліції у місті Кіцмань. Вартість послуг оцінена відповідно у 1,4 та 1,8 млн гривень. 

Водночас відповідні суми перевищують межі проведення конкурентної закупівлі. Проте в оголошені про укладання договору міститься обґрунтування відсутності конкретної процедури, а саме нібито, що оприлюднення інформації про предмет закупівлі може нести загрозу громадському порядку та національній безпеці в умовах воєнного стану – “Оприлюднення інформації про проведення відкритих торгів щодо зазначеної закупівлі під час дії воєнного стану може нести загрозу громадській безпеці і порядку, вирішено здійснити закупівлю послуг з поточного ремонту системи опалення адміністративної будівлі за адресою: м. Кіцмань”, – зазначено у повідомленні правоохоронців.

Договори укладені з місцевим акціонерним товариством “Агроспецмонтаж”, що зареєстроване у місті Новоселиці. В активі підприємства майже 150 угод з розпорядниками публічних коштів на суму дещо менше 17 млн гривень.

Залиште відповідь