Чернівецькі комунальники без торгів віддали майже 2 млн на тротуар
01.05.2023   //   55 Переглядів

Департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради 25 квітня повідомив про укладання договорів на капітальний ремонт тротуарного мощення. Договори вартістю у майже 2 млн гривень укладені без проведення конкурентних процедур з місцевим ФОПом.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

Виконавцем робіт від чернівецьких комунальників визначений підприємець Сергій Глиняний, в активі якого вже майже 30 угод з розпорядниками публічних коштів. Їхня левова частина, а саме 21 угода, укладена саме з департаментом інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради.

Цього разу підрядник має здійснити ремонт тротуару по вулиці вул. Комарова, 2А за майже 1 млн гривень та по вулиці Емінеску ціною у 850 тисяч гривень. Оголошення від чиновників не містять договору підряду, відповідно не дозволяють визначити об’єми та вартість матеріалів, що буде використовувати підприємець під час ремонтних робіт. Завершити він їх має до 1 червня цього року. 

У складі тендерних пропозицій для участі у конкурентних торгах у свій час Глиняний подав сертифікати виробника від місцевої будівельної компанії “Роднічок”. Компанія займає суттєве місце на будівельному ринку та пов’язана з бізнесменом та політиком Іваном Семенюком. Нині він є депутатом обласної ради від партії “Слуга народу”. 

Залиште відповідь