Ужгородська міськрада віддала більше 2 мільйонів на озвучення заходів новоствореній фірмі з орендованим обладнанням
30.04.2023   //   64 Переглядів

Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради за результатами відкритих торгів з особливостями 12 квітня уклало договір з ТОВ «Балонмюзік» на 940 тис грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро».

«Балонмюзік» було єдиним учасникам аукціону, за результатами якого до кінця року надасть замовнику управлінню у справах культури, молоді та спорту міськради 88 послуг по звуковому забезпеченню та технічному супроводі спортивно-масових, молодіжних та культурно-мистецьких заходів із середнім комплектом звукового обладнання по ціні 5000 грн за кожний захід, та 50 аналогічних послуг з великим комплектом звукового обладнання по ціні 10010 грн за кожну послугу. 

«Балонмюзік» зареєстрували 10 листопада 2022 року за адресою багатоквартирного будинку по вул. Золотиста в Ужгороді, і вже менш ніж за два тижні з компанією на закупівлях без використання електронної системи уклали перші договори управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, та департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації. 

Сума договорів укладених на неконкурентних закупівлях через «Прозорро» – 316 тис грн. Ще три договори на суму понад 2 млн грн управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради уклало за результатами відкритих торгів з особливостями, на якому «Балонмюзік» було єдиним учасником. 

Засновником і бенефіціаром «Балонмюзік» значиться ужгородець Роман Кудрич, котрий припинив свою підприємницьку діяльність у день реєстрації «Балонмюзік». До цього ФОП Кудрич п’ять років займався вантажним автомобільним транспортом. 

У поданих на тендер документах «Балонмюзік» вказує, що практично увесь необхідний великий комплект звукового обладнання до 20 кВт орендуватиме у ФОПа Мирослава Іванча з м. Перечин за 150 тис грн, що складає 16% від суми договору із управлінням у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Залиште відповідь