За рік для «Миколаївводоканалу» хлор від фірми, яка пов’язана з Коломойським, подорожчав на 40%
29.04.2023   //   61 Переглядів

Міське комунальне підприємство “Миколаївводоканал” 27 квітня замовило ТОВ «Аульська хлоропереливна станція» рідкий хлор на 5,25 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно з договором, підрядник поставить рідкий хлор в контейнерах по 70 тис грн. за тонну.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ “Марілайф” адвоката Марини Гнойової з Кременчука, яке запропонувало на 30 грн. вищу суму. Фірми не торгувалися. Очікувана вартість становила 8,11 млн грн. Тобто економія склала 50%.

Як повідомлялося,  у січні ОКВП “Дніпро-Кіровоград” замовив ТОВ «Аульська хлоропереливна станція» рідкий хлор дорожче – по 85,6 тис грн. Тоді закупівля була проведена без використання електронної системи.

У січні КП “Первомайськводоканал” (Миколаївська обл.) теж купляв рідкий хлор в контейнерах дорожче – по 88,2 тис грн. за тонну.

У кінці березня минулого року “Миколаївводоканал” замовив ТОВ «Аульська хлоропереливна станція» рідкий хлор по 49,63 грн. за тонну.

Засновниками ТОВ «Аульська хлоропереливна станція» є Олег Безус та Сергій Литвиненко з Кам’янського Дніпропетровської області. У 2021 році аульська станція була приватизована відповідно до рішення Дніпропетровської облради. Покупцем стала «Агенція Мега Плюс» , яка, за даними ЗМІ, контролюється Ігорем Коломойським.

Залиште відповідь