В Олександрії фірмі мерського футболіста без тендерів віддають ремонтні підряди на 2 мільйона  
25.04.2023   //   50 Переглядів

Протягом квітня Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Олександрійської міської ради (Кіровоградська обл.) повідомило про 12 закупівель ремонту доріг в Олександрії загальною вартістю 2,1 млн грн.

У системі Prozorro йдеться, що закупівлі проведено без тендерів, переможцем вказане дочірнє підприємство «Промбудсервісальянс-1» приватного підприємства «Промбудсервісальянс». Укладені угоди не опубліковані.

Згідно з інформацією, підприємство має зробити поточний ремонт:

вул. Перспективної за 199,9 тис. грн; вул. Садової за 199,7 тис. грн; вул. Братської за 199,7 тис. грн; вул. Софіївської за 190,7 тис. грн; вул. Бульварної за 182,8 тис. грн; площі Соборної за 113,5 тис. грн; вул. Ю. Осмоловського за 199,9 тис. грн; вул. Г. Усика за 199,9 тис. грн; просп. Соборного за 199,9 тис. грн; вул. Гагаріна за 199,5 тис. грн; вул. Поштової за 150,9 тис. грн; вул. Шкільної за 74,7 тис. грн.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, бенефіціарним власником фірми, що освоїть 2 млн грн, є Дмитро Вікторович Голуб з Олександрії. Раніше ЗМІ писали, що його підприємство розіграло тендер на 1,7 млн грн з пов’язаним підрядником. Також вказувалося, що Голуб є колишнім гравцем футбольних клубів «Олександрія» та «УкрАгроКом» родини місцевих агробізнесменів і політиків Кузьменків. Сергій Кузьменко – колишній голова Кіровоградської ОДА часів президентства Порошенка, а нині очільник Олександрії.

За період участі в публічних закупівлях фірма підписала 418 договорів на 35 млн грн. Усі вони – від виконавчих органів чи комунальних підприємств, що підпорядковані, або пов’язані із Олександрійською мерією.

 

Залиште відповідь