Новий фаворит золотоніських комунальників за 2 місяці отримав від них 28 угод
25.04.2023   //   151 Переглядів

Управління ЖКГ Золотоніської міської ради протягом березня-квітня уклало 28 угод на 14,8 мільйона гривень із підприємством «Канів-Граніт», яке торік стало фаворитом місцевої влади.

Це послуги із дрібного та поточного ремонту вулиць на територію Золотоніської міської громади.

Вартість більшості із них коливається від 40 до 199 тисяч гривень.

Окрім них, є також 2 суттєво більші договори. Зокрема, це послуги з поточного ремонту центральної вулиці Золотоноші – вул. Шевченка майже за 7 мільйонів гривень. Та поточний ремонт вулиці Черкаської у тій же Золотоноші за 2,6 млн грн.

У обох випадках «Канів-Граніт» був єдиним учасником аукціону. З ним же і укладали договір.

За інформацією clarity-project, після підписання всіх цих угод “Канів-граніт” увійшло до 10 «улюблених» підрядників золотоніських комунальників, піднявшись загалом на третю сходинку.

ПП “Канів-граніт” зареєстроване у місті Каневі та є одним із лідерів дорожнього ринку на Черкащині. Директором та бенефіціаром товариства є Абов Авеян.

За останні роки підприємство отримало від різних замовників право на здійснення 477 підрядів, загальною вартістю 874 млн гривень. Найбільшими замовниками є Служба автодоріг області (649 мільйонів гривень) та Служба місцевих доріг (80 млн грн).

Із золотоніським ЖКК у товариства 55 угод на 23 млн грн. Їх тісна співпраця розпочалася у кінці 2021 року, і набрала обертів у 2022 році. 

Канів-Граніт” свого часу фігурувало у низці кримінальних проваджень щодо заволодіння коштами під час ремонтів. На сьогодні результати тих розслідувань невідомі.

Залиште відповідь