У Кривому Розі модернізують вебпортал із послугами, більшість з яких можна отримати в Дії
20.04.2023   //   136 Переглядів

Департамент адміністративних послуг виконкому Криворізької міськради замовив у ТОВ “Софт Експаншен Україна” на майже 700 тис. грн. техпідтримку та модернізацію вебпорталу.

Послуги оформлені двома прямими закупівлями – в лютому та квітні.

Мова йде про вебпортал центру адміністративних послуг «Віза».

Техпідтримка сайту «Візи» протягом року буде коштувати замовнику 231 тис. 840 грн. Це консультаційні послуги з питань експлуатації веб-порталу із розрахунку 2250 грн/год., профілактичні послуги для вебпорталу та серверу, а також послуги сервісної підтримки.

Модернізація вебпорталу дозволить:

  • оновити серверні компоненти та компоненти вебпорталу для виправлення потенційних вразливостей;
  • оперативно вносити зміни в інформацію щодо оплати послуг та удосконалить механізм їх надання;
  • мінімізувати пошук необхідних послуг за прямим посиланням з тематичної області головної сторінки вебпорталу та відображати кількість послуг для категорій послуг з цієї області;
  • удосконалити механізм пошуку новин на вебпорталі, що надасть можливість обирати новини за певний період, за номером сторінки новин, за категорією (наприклад, земельні питання, реєстрація місця проживання, електронні довірчі послуги та інше);
  • створити блок «Перевірка стану оформлення паспорта» на головній сторінці вебпорталу, що дозволить замовникам послуг перевіряти стан оформлення паспортів безпосередньо на сайті Державної міграційної служби України;
  • відображати інформаційне спливаюче вікно з необхідною інформацією на головній сторінці вебпорталу для оперативного інформування замовників послуг з можливістю редагування ознаки видимості вікна;
  • створити зручний перехід у верхню частину сторінки вебпорталу.

Послуги з модернізації оцінили у 455 тис. грн. термін виконання  робіт – 31 грудня 2023 року.

ТОВ “Софт Експаншен Україна” має ексклюзивне право на обслуговування криворізького вебпорталу Центр адмінпослуг «Віза», бо має авторські права на комп’ютерну програму електронного документообігу «SX-Government».

Ще в 2018 році замовник уклав з компанією договір на створення сайту адмінпослуг. Для цього було проведено п’ять закупівель, поки замовник не обрав найдорожчу пропозицію із всіх можливих.

ТОВ “Софт Експаншен Україна” існує більше 16 років. З 2014 має прописку в Вінниці. Серед засновників Штерн Юрій з Німеччини, Володимир Твердохліб з міста Слов’янськ Донецької області та Геннадій Вільгельмі і Едуард Продєдович з Донецькуа. Едуарда Продєдовича зазначено керівником компанії.

З 2017 року фірма перемогла 96 закупівлях на суму 44,4 млн. грн. Одним із головних замовників послуг компанії є бюджетні установи Кривого Рогу. На технічне та сервісне обслуговування “Електронного архіву” виконкомом витрачено 1,3 млн. грн. Ще на 2,9 млн. грн. замовив послуг департамент адміністративних послуг. Програмне забезпечення «SX-Government» для ведення документообігу та послуги з підтримки програмного забезпечення купують у фірми і інші міські ради. Ціни для інших регіонів менше.

Також більшість послуг Криворізького центру Віза можна отримати на державному порталі Дія.

Залиште відповідь