Міськрада переплатить фірмі, директором якої є ексначальник управління Житомирської ОДА, за реконструкцію майдану у Радомишлі
19.04.2023   //   108 Переглядів

Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва Радомишльської міської ради Житомирської області за результатами відкритих торгів з особливостями має намір укласти угоду з виробничо-комерційною фірмою “Урарту” на реконструкцію частини Соборного майдану у м. Радомишль. Вартість закупівлі може скласти 2,76 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі “Прозорро”.

Очікувана вартість закупівлі становила 2,85 млн грн. Виробничо-комерційна фірма «Урарту» було єдиним учасником торгів, запропонувавши пропозицію у 2,76 млн грн. Повідомлення про намір підписати відповідну угоду було опубліковано в системі Prozorro 17 квітня. 

За умовами тендерної документації, відремонтувати частини Соборного майдану у Радомишлі підрядник має до 29 грудня 2023 року.

У кошторисній документації “Урарту”, ціни на деякі матеріали вищі ринкових. Наприклад, “Урарту” у кошторисі вказує ціну на рулонний газон “Преміум” за 180 грн за кв.м, тоді як такий же газон на prom.ua можна придбати від 75 до 100 грн за кв.м. Або ж фірма вказує вартість ялівця козацького 3-річного за 690 грн за одиницю. Проте, на  prom.ua  можна придбати ялівець з такими ж характеристиками від 85 грн за одиницю, що значно дешевше вартості підрядника, та інше.

Виробничо-комерційна фірма «Урарту» зареєстрована в Житомирській області, місто Баранівка. Власником фірми є Армен Азатович Сароян. Директором фірми є Крисюк Роман Анатолійович – до березня 2020 року очолював управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА.

Залиште відповідь