Нерухомість столичного “Арсеналу” купує партнер Хмельницького, конкурент з дорожчою пропозицією знявся
12.04.2023   //   121 Переглядів

ДП “Завод “Арсенал” за результатами аукціону має намір укласти з ТОВ “Київський мистецький центр “Сучасність” договір про продаж нерухомості за 16,50 млн грн.

Про це повідомляється в “Прозорро.Продажі”.

На продаж було виставлено нежитлове приміщення, частина корпусу №12 (літера «1В»), площею 382 кв. м на вул.Князів Острозьких (Московській) 8 у Києві. Рік будівництва – 1914й. 

Стартова ціна становила 8,72 млн грн (без ПДВ).

Крім “КМЦ “Сучасність” участь в аукціоні взяли ТОВ “ЖХ Інвест” та ТОВ “Тренд інвест груп”. Останнє відразу запропонувало за нерухомість 25,00 млн грн. І в підсумку ця пропозиція була найвищою. Але фірма потім відмовилася укладати договір. 

Другою за вартістю була пропозиція “КМЦ “Сучасність”, яка тільки на 100 грн. була дорожчою від пропозиції “ЖХ Інвест”. Бенефіціаром останньої через АТ “ЗНВК Інвестфонд “Моноліт” вказаний Антон Дрепін.

Власником та директором “Тренд інвест груп” вказаний Олег Колесник.

“КМЦ “Сучасність” є кіпрська компанія “Вельсіон лімітед” та АТ “ЗНВК Інвестфонд “Ларас Сістем”, бенефіціаром вказаний Олексій Баранов. Раніше він був топ-менеджером Василя Хмельницького та Андрія Іванова. Баранов був партнером Хмельницького та Іванова в купівлі будівель та споруди ПАТ «Науково-виробниче підприємство «Більшовик». Вартість продажу держпідприємства  ДБР вважає заниженою на 3 млрд грн.

Відмітимо, що “КМЦ “Сучасність” зареєстрована за адресою нерухомості, яку купила на згаданому аукціону в ДП “Завод “Арсенал”.

Залиште відповідь