“Спецкомбінат-ритуальна служба” Рівненської міськради без тендеру замовив трун на два мільйона
06.04.2023   //   125 Переглядів

Комунальне підприємство “Спецкомбінат-ритуальна служба” Рівненської міської ради прозвітував про замовлення трун загальною вартістю 2,12 мільйонів гривень. Незважаючи на дороговартісне замовлення комунальники не проводили конкурентних закупівель, обмежившись звітуванням про закупівлю в системі Prozorro. 

Ритуальна служба не завантажила до Prozorro підписаного договору, тож вартість окремих видів товару лишається невідомою. Загалом комунальники придбали наступний асортимент:

  • Труни лаковані чотиригранні – 60 шт;
  • Труни лаковані шестигранні  – 180 шт;
  • Труни матові шестигранні – 130 шт;
  • Труни лаковані шестигранні, 2,10 м – 40 шт;
  • Труни лаковані восьмигранні – 130 шт.

Підрядником, що виконуватиме замовлення “Спецкомбінату – ритуальної служби”, було обрано ФОПа Андрощука Віктора Володимировича. Підприємець є постійним підрядником “ритуальників” не лише Рівненщини, а й співпрацює з аналогічними організаціями Житомирської, Вінницької, Хмельницької та Луцької області. 

Віктор Андрощук зареєструвався в якості ФОПа ще в 2001 році. Окрім продажу ритуальної продукції Андрощук є власником ТОВ “Дубно вест груп” та ТОВ “Містер бургер”. Окрім того підприємець є власником торговельної марки “Містер бургер” та подавав заявку на торговельну марку “МаксБургер”. Під цими вивісками на заході України діє мережа фаст-фуд закладів. 

Залиште відповідь