Чернігівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей суттєво переплачує ФОПу за курятину та свинину
31.03.2023   //   89 Переглядів

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Чернігівської обласної державної адміністрації 24 січня прозвітував про  закупівлю м’яса у ФОПа Ісаєнко Миколи Анатолійовича на суму 289 тис грн.

Закупівлю провели без використання електронної системи. У ProZorro опублікували лише копію укладеної 20 січня угоди між замовником та ФОПом.

Згідно з договором, ФОП Ісаєнко Микола до кінця 2023 року має поставити центру соціально-психологічної реабілітації дітей 500 кг охолодженого м’яса свинини за ціною 189 грн/кг, 400 кг курячого охолодженого м’яса (стегно) за ціною 140 грн/кг та 800 кг курячого філе за ціною 173 грн/кг. Всі ціни вказані без ПДВ. Оскільки закупівлю провели без використання електронної системи, інформація про виробника м’яса відсутня.

Для порівняння, Новобілоуська сільська рада Чернігівського району Чернігівської області 16 січня замовила у іншого підрядника куряче філе за 156,25 грн/кг,  а свинину за 175 грн/кг. А Столенський заклад загальної середньої освіти (Чернігівщина) 13 січня замовив куряче філе за 165,60 грн/кг (з ПДВ).

Ціна на курячі стегна також значно різниться з ринковою, так в лютому КЗ “Борзнянський ліцей “Чернігівської обласної ради замовив охолоджене фасоване м’ясо курей бройлерів (стегно) за ціною 90 грн/кг.

Згідно даних з Держстату, у січні середня ціна на свинину по Чернігівській області була 171,45 грн/кг, а на куряче філе – 139,26 грн/кг. 

ФОП Ісаєнко Микола Анатолійович зареєстрований у Чернігові, спеціалізується підприємець на неспеціалізованій оптовій торгівлі. Загальна сума  поточних виконаних і активних договорів – 1,98 млн грн. Брати участь у закупівлях на постачання продуктів харчування підприємець почав наприкінці 2022 року, до цього підприємець спеціалізувався на канцелярських товарах.

Залиште відповідь