Закарпатська екоінспекція в рамках проєкту транскордонного співробітництва купила Skoda Octavia за майже мільйон
28.03.2023   //   94 Переглядів

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області 24 березня замовила ТОВ “Форвард автоцентр” легковий автомобіль спеціалізованого призначення.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник поставить автомобіль Skoda Octavia 2022 року випуску ПрАТ «Єврокар» у базовій комплектації Active.

В угоді зазначається, що ціна автомобіля – 781,3 тис грн. без ПДВ. Тобто вартість з ПДВ становить 937 тис грн.

Автомобіль матиме бензиновий двигун, підсилювач керма, пакет «Погані дороги» (амортизація спереду та позаду, додатковий захист двигуна, захист від каменів). А з додаткового обладнання – кольорографічні схеми та написи на кузові автомобіля.

На сайтах «Єврокар» та «Форвард автоцентр» вказано, що ціни на Skoda Octavia у комплектації Active стартують від 843 тис грн.

Закупівля проводилась в рамках виконання проекту програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 рр. Європейського Інструменту Сусідства (назва «Екологічна оцінка басейну Верхньої Тиси задля розбудови мережі моніторингу та розробки Плану дій щодо захисту природних цінностей»).

Замовник зазначив, що раніше в рамках цього проекту збирався придбати легковий автомобіль з очікуваною вартістю 1,01 млн грн. (без ПДВ) за процедурою «відкриті торги з особливостями». Водночас торги було відмінено  у зв’язку з відсутністю пропозицій учасників. Тому, згідно з постановою уряду від 12.10.2022, екоінспекція придбала автомобіль без застосування відкритих торгів, без використання електронної системи.

Засновником «Форвард Автоцентр» із Закарпаття є Іван Ільтьо, а директором – Сергій Пеца. Останній керував нині ліквідованим ТОВ «Сервіс Центр-Мукачево» Андрія Васильовича Петьовки та Анжеліки Ільтьо, яка раніше була прописана разом з Іваном Ільотьо. У свою чергу Андрій Петьовка є сином Василя Петьовки, нардепа, який є двоюрідним братом Віктору Балозі (наразі теж нардеп).

Залиште відповідь