Новостворена адвокатська компанія захищатиме Чопську міськраду за 120 тисяч
27.03.2023   //   81 Переглядів

Чопська міська рада Закарпатської області 17 березня замовила адвокатському об’єднанню «Адвокатська Компанія «Старцев та Партнери» юридичні послуги за 120 тис грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про послуги з юридичного консультування та юридичного представництва. Згідно з договором, «Старцев та Партнери» до кінця року зобов’язуються за завданням міськради надавати правову допомогу, зокрема:

  • Захист, представництво та надання інших видів правової допомоги
  • Представництво інтересів замовника в будь-яких судах, а також в інших державних органах, перед фізичними та юридичними особами, в органах державної виконавчої служби та перед приватними виконавцями
  • Надання міськраді правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, правового супроводу, складання заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру, спрямованих на забезпечення реалізації прав, свобод і законних інтересів міськради, недопущення їх порушень, а також на сприяння їх відновленню в разі порушення тощо

Вартість послуг визначається з розрахунку 1 250 грн. за годину уповноваженого адвокатським об’єднанням представника (адвоката). Оплата здійснюється до 10 числа кожного місяця.

Договором також передбачено, що міськрада сплачує виконавцю послуг додаткову винагороду у випадку виконання ним обов’язків, не передбачених угодою.

Закупівля проведена без використання електронної системи.

Ужгородське адвокатське об’єднання «Адвокатська Компанія «Старцев та Партнери» створена 2 березня цього року, тобто за два тижні до підписання угоди. Засновниками є адвокати з Ужгорода: керівник Євгеній Старцев, Денис Кондратенко, Сергій Роговик, Олександр Ламбрух та Валерій Рокітянський.

Поки це єдине замовлення «Адвокатської Компанії «Старцев та Партнери» через «Прозорро».

Залиште відповідь