На Рівненщині продають ділянку бурштину за 20 мільйонів, втричі дорожче стартової ціни
27.03.2023   //   182 Переглядів

Державна служба геології та надр за результатами аукціону має намір укласти договір з ТОВ “Коксохімічна збагачувальна фабрика “Воскресенька” про продаж спецдозволу на користування ділянкою бурштину в Рівненській області за 20 млн грн.

Про це стало відомо з “Прозорро. Продажі”.

Спецдозвіл видається на геологічне вивчення та дослідно-промислову розробку ділянки Єльне поруч однойменного села в Рівненській області. Строк дії спецдозволу – 5 років. Площа ділянки складає 516 гектарів.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ “Електрон Стоун” з пропозицією 6,64 млн грн. Під час торгів учасники не змінювали свої стартові пропозиції. Тому переможцем стало “Коксохімічна збагачувальна фабрика “Воскресенька”, яка запропонувала за спеціальний дозвіл на ділянку бурштину 20 млн грн. 

Стартова ціна продавця лота складала 6,58 млн грн.

ТОВ “Коксохімічна збагачувальна фабрика “Воскресенька” зареєстроване в Житомирській області. Власницею та директоркою вказана Тетяна Кабашна.До 2019 року фірма називалася ТОВ “Петропавлівський гірничо-збагачувальний комбінат” і вона була зареєстрована в Дніпрі. Її засновником був Сергій Саприкін.

Співвласниками ТОВ “Електрон Стоун” вказані Ігор Рильков та Микола

Залиште відповідь