В Ужгороді комунальники купили спеціалізованих вантажівок на 15 мільйонів
24.03.2023   //   91 Переглядів

КП “Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода” 20 березня замовило ТОВ “Автоскладальне підприємство “Кобальт” спеціалізованих вантажівок на загальну суму 14,99 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник поставить чотири спеціалізовані бортові тентовані вантажівки РКВ-10000-ВС2-00Т (виробник ТОВ “АП “Кобальт, Україна) по 3,75 млн грн.

В «Прозорро» не розміщені технічні характеристики цих вантажівок.

Закупівля проведена за процедурою «відкриті торги з особливостями». Фірма була єдиним учасником.

Очікувана вартість становила 15,00 млн грн., тобто економія склала менше 0,1%.

“Автоскладальне підприємство “Кобальт” створено у 1999 році. Наразі підприємство належить Валерію Пінкскію та Андрію Матенку. Раніше серед засновників була Харківська міська асоціація воїнів-інтернаціоналістів.

Згідно з «Прозорро», з 2020 року “АП “Кобальт” отримав замовлень на загальну суму 120,05 млн грн.

Зокрема, 6 березня 2023 року ПрАТ «Закарпаттяобленерго» замовило ТОВ “Автоскладальне підприємство “Кобальт” два вантажних автомобіля з крано-маніпуляторною установкою KDM-15S5P3B5CMT8.0A05 по 5,55 млн грн. Тоді фірма «Senso Dynamics Llc» поскаржилась замовнику, що той не надав достатньо часу для розгляду та підготовки документів.

У «Закарпаттяобленерго» відповіли, що у відкритих торгах з особливостями строк для подання пропозицій учасникам встановлено не менше, ніж 7 днів з дня оприлюднення оголошення про закупівлю . А замовник вніс зміни та збільшив строк подання пропозицій учасниками ще на 4 дні , і вважає цей термін достатнім для формування та подання пропозицій учасниками закупівлі.

В результаті, на цих «відкритих торгах з особливостями» “АП “Кобальт” теж був єдиним учасником.

Залиште відповідь