Мерія Мукачева замовила техпідтримку порталу «Smart City» по 154 тисячі в квартал 
24.03.2023   //   99 Переглядів

Виконавчий комітет Мукачівської міської ради 22 березня замовив ТОВ “Кітсофт” послуги, пов’язані із системами та підтримкою за 615 тис грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник надасть послуги з технічної підтримки веб-порталу «Smart City» Мукачівської міської територіальної громади (офіційний веб-портал Мукачівської міської ради).

Зокрема, мова йде про надання хостингу; підтримку коректної роботи сервісних модулів та виправлення помилок; технічне супроводження: конфігурація сервера, відновлення під час збоїв; моніторинг працездатності та швидкості роботи системи; моніторинг працездатності порталу та його налаштування; усунення системних помилок та технічних збоїв порталу; обробку заявок та комунікація зі службою технічної підтримки через email тощо.

Послуги розділені поквартально. До кінця 2023 року за кожні три місяці одна така послуга коштуватиме 153,75 тис грн.

Закупівля проведена без використання електронної системи, без конкуренції.

Київське “Кітсофт” належать Сергію Маломену та Олександру Єфремову (не плутати з екс-нардепом від Партії регіонів). Маломен та Єфремов також володіють київським «Комп’ютерними інформаційними технології» («КІТ»), а Єфремову ще одноосібно належить ТОВ «Кітсофт Плюс» та ТОВ «Кіт Груп» із Володимиром Володарським.

Згідно з «Прозорро», з 2016 року ТОВ “Кітсофт” виграло тендерів на загальну суму 18,57 млн грн.

 

 

Залиште відповідь