Фірма чоловіка депутатки Тернопільської облради ліквідовуватиме у місті наслідки підтоплення за 6 мільйонів 
20.03.2023   //   93 Переглядів

На початку березня Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради прозвітувало про підписання одразу двох договорів щодо ліквідації наслідків підтоплення у кількох районах міста. Обидва контракти без проведення конкурентних торгів було віддано ТОВ “Авакс проф”. Відповідна інформація розміщена на сторінках закупівель в системі Prozorro. 

Загальна вартість замовлення склала 6,4 мільйона гривень. Мова йде про договори на виконання наступних робіт:

  • ліквідація підтоплення території від вул. Енергетична до АТП 16127 на вул. Галицькій – 4,37 млн грн;
  • ліквідація підтоплення КНС № 7 по вул. Галицькій і транспортної розв’язки вулиць Збаразька – Галицька – Вояків Дивізії Галичина – Бродівська – 2,03 млн грн.

Обидва контракта сторони підписали в один день – 9-го березня. Документами передбачено, що виконавець має завершити усі роботи в строк до 31 серпня 2023 року. 

Викладені в Prozorro договори на жаль не містять детального переліку робіт, що мають бути виконані ТОВ “Авакс проф”. Відсутній кошторис та дефектний акт. Відомо лише, що контролюватиме підрядника Відділ технічного нагляду Тернопільської міської ради, якого вписали третьою стороною до згаданих договорів. 

Єдиним власником тернопільського ТОВ “Авакс проф” вказаний Олександр Ярмоленко, місцевий підприємець та чоловік депутатки Тернопільської обласної ради Ольги Ярмоленко. Окрім згаданої фірми Олександр Ярмоленко входить до числа співзасновників ТОВ “Збаразький тепличний комбінат”. 

З моменту впровадження Prozorro ТОВ “Авакс проф” вже підписало 433 договори на 2,44 млрд грн. Ще 12 договорів на 56,74 млн грн очікують на підписання.

Залиште відповідь