“Березкінська” фірма нарешті унормувати цільове призначення землі під власним рестораном
14.03.2023   //   120 Переглядів

Приватне підприємство «Креативна кухня 2» планує отримати дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду шляхом зміни цільового призначення по вул. Володимира Панченка, 7/17, що у Кропивницькому. Відповідний проект рішення було опубліковано на офіційному сайті Кропивницької міської ради. 

Документом передбачено, що призначення ділянки площею 709 квадратних метрів буде переведно з “для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ” на “для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування”. Варто зауважити, що на земельній ділянці розташований об’єкт нерухомого майна – нежитлова будівля загальною площею 1705,7 м2, який належить ПП  «Креативна кухня 2» на праві приватної власності. Мова йде про ресторан “Prima”, раніше “Primo Violino”, який був відкритий ще в 2009-му році. Ще минулоріч на другому поверсі закладу працював також нічний клуб “Fusion Club”. Сама ж ділянка знаходиться в самісінькому центрі міста та однією зі сторін виходить на центральну прогулянкову вулицю Кропивницького – Театральну. 

Власниками ПП  «Креативна кухня 2» наразі вказані Василь Авдотьєв, батько Олени Березкіної – невістки нині покійного екснардепа Станіслава Березкіна, та Тетяна Козова. Керівниця підприємства – вже згадана Олена Березкіна. За даними аналітичного порталу “YouControl” фірма входить до бізнес-групи “Greenstone”, якою наразі керують діти Станіслава Березкіна – Максим та Вікторія, а також чоловік Вікторії Березкіної Андрій Татарченко.

Залиште відповідь