Закарпатський «Інваспорт» замовив двом ФОПам послуги готелів майже за 800 тисяч
13.03.2023   //   169 Переглядів

Закарпатський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт” замовив ФОП Лехман Таїсія Володимирівна та ФОП Вайда Володимир Володимирович послуги з розміщення у готелях на загальну суму 774 тис грн.

Згідно з «Прозорро», три угоди були підписані 6 та 7 березня.

Йдеться про розміщення іногородніх учасників заходу.

Згідно з першою угодою, підприємиця Таїсія Лехман за 270 тис грн. розмістить 25 учасників заходу в смт Воловець, Підгірна, 48,а. Там знаходиться готель «Єгер». Розміщення однієї людини обійдеться в 10,8 тис грн. Крім того, підприємиця за 151 тис грн. розмістить в цьому готелі ще 14 людей теж по 10,8 тис грн.

Щодо третього договору, то підприємець Володимир Вайда за 353 тис грн. попіклується про розміщенням 86 учасників заходу в селі Вишка, Урочище Красія, 339, де розташований Будинок для відпочинку House 339. Тут розміщення однієї людини коштуватиме 4 108 грн.

В трьох випадках в «Прозорро» не розміщені угоди, тому невідомо, які заходи будуть проходити, і коли учасники будуть заїжджати.

Усі закупівлі проведені без використання електронної системи, без конкуренції.

З 2005 до 2014 року Таїсія Лехман працювала приватним підприємцем. В 2015 році була призначена першим заступником голови Воловецької РДА. Того ж року безуспішно балотувалася на посаду Воловецького селищного голови. В 2020 р. балотувалася від «Слуги народу» в депутати Закарпатської обласної ради, але не була обрана. Тоді зазначалося, що Таїсія Лехман тимчасово не працює.

Згідно з даними Youcontrol, у лютому 2022 року Таїсія Лехман знову зареєструвалася ФОПом. Основний вид діяльності – «діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування». Вона прописана за тією ж адресою, де знаходиться готель «Єгерь».

У 2022-2023 рр. підприємиця отримала 7 замовлень на загальну суму 1,14 млн грн. Усі – від Закарпатського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт”

Таїсія Лехман також є співвласницею ТОВ “Медико-оздоровчий центр “Роліз мед” та співзасновницею громадської організації “Доброта і милосердя”.

Чоловік Таїсії Лехман – відомий спортсмен з армреслінгу Богдан Лехман.

Володимир Вайда з міста Тячів став підприємцем у 2010 році. У 2021 та у 2023 розі отримав 7 замовлень на загальну суму 844 тис грн. У нього було тільки два замовника – Закарпатський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю “Інваспорт” та Державна установа “Державний центр олімпійської підготовки із зимових видів спорту”.

Залиште відповідь